stan med mamma

Jag jobbade 6-10 i morse, så var inte i skolan idag och är tvärrtrött nu. Var på stan resten av dagen med mamma. Köpte balklänning i dag också. Nu ska jag fortsätta med att städa garderoberna, så himla mycket att göra. Så mycket som jag växt ut och sånt jag inte använder längre ska bort. 
 

önskerubrik - min träning och mina tips

Sedan jag började träna har jag gått upp i vikt men ändå gått ner i vikt. Det jag menar är att jag har gått ner i utseendet men gått upp i kilo. Jag är mer fitt nu, men har gått upp i kilo pga. att musklerna väger. Jag bryr mig inte och kommer aldrig att bry mig om vad jag väger det betyder liksom ingenting för mig, så ville bara klargöra det.
Så ett tips, skit i vad vågen säger. Jag ska vara ärlig och säga att jag hoppades på att gå ner när jag började gymma. Några veckor efter stog jag framför spegeln och tänkte nu jävlar har det blivit förändring. Jag ställer mig på vågen, vågen visar fyra kilo mer än vad jag vägde innan. Jag var fortfarande smalare än innan, men vågen visade en större siffra än innan.
 
Innan ni fortsätter att läsa vill jag bara göra klart för er att jag inte tränar för att få någon speciell siffra på vågen. jag tränar för att må bra och för att det är kul. Det är kul att röra på sig och äta nyttigt och gott. 
  
Det jag gör på gymmet.
Varje ´´gympass´´ är vi där runt 2 timmar. Ska vara ärlig och säga att det inte är effektiva timmar utan vi leker runt och irriterar folk, och väntar på varandra. Vi springer på band eller trampar på crosstrainer sen är vi inne i tyngdlyftar rummet bland alla biffar och lyfter. HAHA okej sant att vi lyfter, ne vi är där men kör inte armar haha.  Vi kör mest rumpa och mage. 
 
Är skadad i vänster ben för vanligtvis kör vi alltid squarts med stång eller boll. Jag vet inte vad det jag gör på bilden heter, men det kör vi då istället.

 Jag tror inte på dieter, jag tror på att man ska äta sunt.  Och att man ska röra på sig. Kroppen lär ju må bäst då. Det jag äter springer jag ändå av mig så det spelar egentligen ingen roll. Jag talar för mig själv, vissa behöver kanske gå på diet för att kunna gå ner osv. men det är inget jag bryr mig om. 
Med att äta sunt så menar jag att man äter rätt mängd av det man stoppar i sig beroende på vem man är. Att man bränner upp det man ätit. 
 
 
Så det var lite om min träning. Dom flesta kommentarerna var om att ni ville läsa om den. Jag brukar inte orka skriva om den, vart man än läser så läser man folk som tränar. Ingen pallar egentligen läsa det men aa nu gjorde jag ett även jag.

i morgon är det någons födelsedag.

Jag ser inte glad ut. Men jag är glad. Jag blir sexton år i morgon. Kommer i håg känslan när man var liten, man var alltid så exalterad dagen innan om inte veckor innan. I går sa någon ´´vad händer på fredag?´´ jag vet inte svarade jag. Juste. Kom på att jag fyllde. 
 
För ett år sedan firade jag min födelsedag i en buss på väg ner mot tyskland och polen. När klockan slog 12 sjöng bussen, det var inte bara jag som fyllde då utan också en annan kompis. hela den 26 åkte vi buss det var inte försen på kvällen vi checkade in på hotell och sträckte på benen. Hade klasskompisar och bästa vänner med mig så det var rätt fett. Trots att jag skrek och bråkade den dagen mer än vad jag någonsin har gjort till någon så var det en nystart. En vänskap som satts på prov och blev starkare än innan.
 
Nu går jag från ämnet men, ibland. Fan vad saker kan bli så mycket bättre med lite bråk. Tänk er något som legat i luften så himla länge sen skriker man ut det, rensar luften och börjar om på nytt. Det behövs i bland.
 
Önskeinlägg är förberedda och kommer komma upp så småning om! håll utkik!.

Kommentera

Jag loggar in här flera gånger per dag och försöker hitta på något vettigt att skriva, men det slutar med att jag inte får ut någonting, vet inte vad jag ska skriva om och så blir det inget inlägg. Kommentera frågor, önskerubriker and so on. så ska jag svara/skriva om det i inlägg.

Drog i allafall upp håret i toffs i morse, sprang till bussen och hade en hungrig dag i skolan. Åkte hem till en fin vän mot kvällen och nu är jag precis hemkommen och ny dushad. I måndags lyssnade vi på Mitek, han överlevde konsentrationsläger och en helt sjuk rad med händelser under andra världskriget. Respekt.
Ska vara ärlig också, kunde inte låta bli att fälla några tårar när han berättade allt..
 

hälften av alla som läser kommer tro vi är dumma i huvudet.

Hade fest här igår med dom allra närmaste tjejerna. Hade jätte roligt, högsta musiken och skrattade och pratade jätte mycket.
Tills något helt sjukt hände. 
Vi kom precis in och hade satt oss i soffan, det hade blivit mörkt ute och musiken var på högsta volym. Vi drev, var jätte glada och as garvade. Jag och Moa satt med ryggen mot vardagsrummets dörrkarm, Felicia och Karolina hade den framför sig. Karolina säger helt oväntat att någon stog framför henne i dörrkarmen, ingen bryr sig om henne för ingen orka fucka stämningen liksom. Jag trodde inte på det hon sa, trodde hon ville få oss rädda och vifta därför bara bort det, det var ju bara vi hemma och dörren var låst.
 
Minuter efter skakar hon fortfarande. Hon är inte tjejen som gråter eller tror på sånt här jätte mkt, men det gjorde hon. När alla satte sig ner och lyssnade på henne beskrev hon vad hon såg. Jag trodde fortfararande inte på henne försen efter ett tag när det kopplade allt det hon beskrev, jag kom på att det stämde in på en ett par veckor sen bortgången person till mig, kläderna och utseendet. Hon beskrev ett vitt linne, ja det bärde personen jag kände ofta och det visste hon ju inte om. Jag tog fram en bild och hon kände igen vad hon såg. Det var den personen som hade stått i dörrkarmen, bakom mig och tittat på.
 Vi satt blixt stilla i soffan ett långt tag, ingen visste vad vi skulle säga. Jag kände mig inte rädd, men jag skakade och fällde tårar. Det gjorde vi alla.
 
Klockan hade närmat sig elva, då vi ringde hem mamma och pappa. Vi berättade allt som hade hänt och dom kom hem direkt. Visst, man kan tro att det var inbillning och fantasi. Men det är inte så att man har skit kul och tänker på heelt andra saker och att man helt plötsligt lossas att det står en man framför sig, Jag tror på att det finns liv efter döden.
 
Resten av kvällen satt vi alla i soffan och pratade. Frammåt klockan 1 tog vi på oss mjukiskläder och åkte till MC och köpte mat. Jag vågade inte sova ensam den här natten så tjejerna stannade hos mig i natt. Vi somnade runt tre någon gång.
 
Jag hade en jätte rolig kväll, trots att det som hände så är jag faktiskt glad. Glad att veta att han fortfarande finns med oss.
 
Vi vaknade, vi åt frukost, pratade om gårdagen, åkte och sola sen till gymmet. 

lämnar framtiden till ödet

Alla är fast beslutna. Det stressar mig. De vet vad de vill jobba som i framtiden, de vet vilken utbildning de ska gå, vad de ska plugga till efter gymnasiet och hur deras liv ser ut om 10 år. De vet vilken väg de ska gå. Mina val väger mellan så mycket. Jag är övertygad om att jag en dag sitter med allt jag någonsin drömt om. Men där kommer jag inte sitta om jag inte jobbar för det. Inget kommer komma serveras framför mig. Jag måste jobba för det själv.
 
Mycket vill ha mer det är så vi bygger problem. Jag vill så mycket, har så många ideer om så mycket. Vill jag bli  säljare, kläddesigner eller lärare? ekonom, läkare eller polis?. Kan jag bli allt?.
 
Jag är rädd för att misslyckas, lite därför jag inte vågar satsa. Vågar inte bli besviken på mig själv. Samtidigt så är jag övertygad om att jag kan lyckas om jag vill någonting. Jag är målinriktad. Jag vill leva som i mina drömmar. Vill kunna köra runt i den stora bilen, bo i det snygga huset och vara ekonomiskt oberoende. Vill kunna gå till ett arbete jag gillar och som gör mig glad. Vill inte gå till ett arbete där jag har tråkigt i resten av mitt liv. 
 
Vill kunna uppleva allt jag vill uppleva. Utbildning och pengar är nyckeln till det mesta. Därför är jag förvirrad. Vill inte råka välja fel och ångra mig när det är försent. Vill samtidigt ta alla chanser jag kan, i slutändan är det enda vi ångrar det som vi inte gjorde. 
Men lämnar min framtid till ödet. Orkar inte tänka mer på den. Lever spontant sen får jag se vart livet tar mig.
 

tisdag den sextonde.

Har hetts på alla nya busstider för ingen buss går så att jag kommer perfekt till skolan när jag börjar. Måste komma jätte tidigt nu.. Hade SO- samhällskunskaps Nationella idag. Allt gick jätte bra och kunde allt kändes det som, det enda problemet var att stava alla svåra ord, jag brukar kunna stava men det ska ju så klart inte gå när det väl gäller typ ´´representant´´ blev ´´prepresentetetant´´ något sånt. Lite pinsamt men aja, det var ju inget svenska prov så. Var tvungen att googla den rätta stavningen nu... 
 
Nu har jag kommit hem, väntar på att en fin vän ska komma sen drar jag och dansar.
 
Blev föresten antagen till Thoren-ekonomi. Så förmodligen där jag kommer gå i höst. 
Blir så glad av alla fina kommentarer, tackar och massa kramar.
 
 
 
 

no no no no don't Phunk With My Heart


instabilder och veckan.

Bilderna är från instagram, igår. Har sträckt hela mitt vänstra bens baksida. Har världens problem med att kika, sitta i spagat/splitt och allt sånt. Får stress när jag ska tävla om två veckor. Även om sträckningen har gått bort så har jag ju blivit stel och kommer aldrig kunna hinna träna upp det eller hur man säger. Men aja får ta det som det kommer. 
 
Var och solade i dag med Moa, ska börja nu en gång i veckan fram till sommaren. Så jag hinner bygga upp brännan lite. Tog bort balklännings-inlägget och tänker att jag gör ett nytt bättre+ att jag har bytt vilken klänning jag ska ha osv. Som jag skrev i det inlägget jag tog bort, jag hinner inte bli säker på vad jag ska ha innan jag ändrar mig igen. 
 
Hade nationella i spanska. Gick så otroligt bra, har mina klasskompisar att tacka. Bra sammarbete. höhö. Fredag är det hör eller prat nationella, har inte förstått det där riktigt än. Och på torsdag är det begravning. Hela veckan är ganska fullspeckad, vilket nästa också kommer vara. 
 

det är april.

Man brukar säga att det är en ny månad och nya tag. Jag har lätt att ta tag i nytt, det är den här månaden som jag ser ljust på. Jag fyller år och ska försöka styra upp någonting roligt. Tandställningen ryker, kommer äntligen kunna le utan handen för munnen. Även fast allt känns så jäkla bra och även fast jag har så mycket att se fram emot. Har jag svårt att släppa det som hände för ganska precis två veckor sedan, det hade så stor påverkan på mitt liv och vardag att det är svårt att släppa. Har bestämt mig för att inte förtränga någonting, sorgen måste ju få ha sin gång den med. En dag kommer jag kunna släppa det med, när min ilska har gått över så kommer jag kunna ta ett nytt tag om det och kommer kunna se saken på ett annat sätt än vad jag gör just nu. Det blir vad jag gör det till, vill jag ha ett bra april 2013 får jag se till att göra det bra. Göra saker som gör mig glad, göra saker som gör andra glada och leva roligt.
 
 
 

RSS 2.0