I´ll go so high, My feet won´t touch the ground.


en tisdag.

Tisdag idag. Vi börjar alltid ungefär 40 minuter senare då, men det glömmer jag varje vecka. Inser inte att jag är på fel buss försen jag går på. Varför lär jag mig aldrig.. Varje tisdag är jag på fel buss. Nemen så nu vet ni det. 
Har ett hellvettes massa plugg. Blev inte ens godkänd på religionsprovet.. Måste plugga på det..
Och det här skriver jag som en på minnelse till mig själv för att inte glömma: skriva hemkunskapen, skriva inlämningsuppgift i bild, Fysik test på måndag, öh.. det är något mer men orkar inte tänka. NU ska jag klippa ihop och ladda in videoklipp från mobilen och datorn.  Kram rå.
 

måndag

Har suttit och förberett en januari och februari resurmé. Suttit och klippt ihop massa videoklipp från dom här månaderna, laddat upp bilder och skrivit. Tänkte att det kunde vara kul o se. Så inlägget kommer upp när det är klart.
 
 
Första dagen efter lovet och är redan ner dränkt i papper. o r k a. Vi har till och med uppgifter i bild som ska göras.. Ska skriva om renässansen. Det håller jag på och göra nu. Helt onödigt egentligen. Det lär ju finnas viktiga saker att lära sig. Men nej nej..

...


chapter 2013, page 02/22 of 365.

Vaknade tidigt. Gick till gymmet, intervaller och squats. Åkte hem och duschade. Åkte upp med felicia till marieberg, åkte en stund till norr sen åkte vi till henne och var där med Moa hela kvällen. Så så har min dag sett ut.
 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, känner mig lite halvtom på ord. Tänker så mycket men får inte ut någonting i ord. 
 
 

en nästan för lång torsdagslista.

Dina första tankar när du vaknar? Beror lite på vad jag har framför mig på dagen.
hej fin bild,  no.
Är du singel? 
ömh. varkeneller. 
Är du hungrig? 
Inte just nu, äter kakor.
Vart befinner du dig just nu? 
i sängen
Vad vill du ha just nu? någon som kan hämta TV dosan. orkar inte.
Är du en hälsogeek? Ha ha... Vill inte veta hur min kropp ser ut på insidan.
Vilket/vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? evelina, emma eller celise. Dom satte celise som mellan namn istället för förnamn vilket jag är arg på dom för.. men tackar dom för att inte heta Emma! inget illa mot er som heter det! bara för vanligt..
vad vill du just nu?- dansa weo!
 
Biter du på naglarna? 
Nej. hell no..
Har du körkort? nej.. fanns det cykelkörkort borde jag inte ha det heller.
Är du snäll? Ja det hoppas jag!
Tycker folk du är snygg? Hur ska jag kunna veta det? Hoppas att det finns någon enstaka i alla fall, haha.
Vad gjorde du för 15 min sedan? att komma hit i denna lista har tagit mig 15 minuter.
Vad har du för planer till helgen? Lite osäkert ännu.
Det sista du sa högt? köp ny till mig eller laga, snälla. (jag tappade min mobil i sylt förut)
Det senaste någon sa till dig? det var en jävla tur. (pappa lagade den)
Hur svarar du i mobilen? hallå? eller vad?
Om du fick väcka någon från de döda, vem skulle det vara? har aldrig förlorat någon i hela mitt liv. peppar peppar...
Vad väntar dig om 10 år?  Den som visste det!
Sjunger du? Ofta, Men det sen om det låter bra är ju en annan femma..
Rädd för? att en dag bli gammal och inte kunna klara mig själv.
 

skulle upp i måndags.

älska stillbilder<3
 

Av johanna hedlund

foto: johanna hedlund. ni kan läsa hennes blogg här: johannahedlundd.blogg.se
 
Jag lägger upp resten utav alla bilderna senare när jag får tid, dom tar så lång tid att ladda upp. KRAM.

i studion


lite nytt

 
Kunde inte låta bli att handla ny navelpiercing. Jag tänker ha kvar mitt läkehänge som jag har nu till mars ungefär eftersom att den inte har läkt än. Skulle vara lite synd o byta nu så att den blir infekterad.
Sen köpte jag begeglittrigt nagellack och lösfransar. 

fredag

Sov hemma hos felicia igår till idag. Jag felicia och moa åt tacos, skrattade och pratade gamla minnen till sent på kvällen igår då jag stannade kvar.
Kom iallafall nyss hem ifrån en jobbig dansträning, i morgon är det tävling. Sjukt taggad, jag tar med kameran så massa bilder kommer upp här i morgon kväll. kram på er!.

GAME ON.

 
Dansade och körde på gym direkt efter. På lördag är det tävling, kommer dansa singel och par med Moa. Grejen är att jag inte har någon singel dans så får ta par dansen och tror fan inte de kommer bli snyggt o ha den dansen dansande ensam. Men finns inte så mycket att göra åt det, får väll improvisera eller något höhö eller inte. Är hursom redan helt speedad, första gången jag tävlar i par så vågar inte hoppas på något. Får helt enkelt se hur det gåår, kram!

lördag just nu.

Går och handlar något gott med karolina sen åker vi hem till henne och tar det lugnt som det ser ut nu. Blir en lugn dag idag. Blir nog hemma i kväll också, har iallafall ingenting planerat. Det är ju melodifestivalen ikväll, om det ens är värlt att titta på. Känns som det bara blir sämre och sämre. Tar dagen som den kommer, nu ska jag slänga i mig lite käk och möta upp karolina i apelsinen. 

en liten lista..

rik och olycklig eller fattig och lycklig? Fattig och lycklig. Annars kan man väll bara köpa till sig lite lycka kanske.
Just nu så vill jag ha...? BLONT HÅR! har köpt färg o allt, men ska vänta lite grann.
saknar du gamla vänner? en del, guud jaaa. En del har jag bara glidit i från vilket är ganska synd. Resten finns det en anledning till varför det har blivit som det blivit.
Ett erkännande? Jag tycker jag själv är finare utan smink, även om jag målar mig själv väldigt mycket ibland. Älskar att hålla på med smink och i vissa dagar känner jag mig jätte fin utan medans jag andra dagar tycker att jag passar bättre i smink. 
utan dator eller utan mobil? utan dator, allt man kan göra på datorn går att göra på mobilen. 
Dagens motton?
Något som du nu just för stunden stör dig på? faktiskt ingenting. Eller försöker intala mig själv att det är så. Ska bli bättre på att inte störa mig så mycket. Allt blir så mycket bättre då.
Något som du är bra på? är kreativ och påhittig. trorjag..eller ah.
favorit musik just nu? 
 AM43 - kartellen
 out of my mind - B.O.B
 4 AM -scooter
 beneath your beautiful - labrinth
 orkar inte skriva fler..
Något du längtar till? längtar till min 16 års dag, den dagen ska bli så jävla fet. kom nyss från gymmet men längtar dit igen, längtar till alla dans tävlingar som det inte är långt kvar till.
just nu så...?  svarar jag på det här och har samtidigt i tankarna att jag inte får glömma ställa klockan och packa ner dansskor och dans kläder. 
Året hitills har varit..? varit bra,bra och ännu mer bra.
en egenskap du inte tycker om hos dig själv?  Kan lätt bli bossig. Vet egentligen inte om det är bra eller dåligt, beror väll kanske på situationen liksom. 
en egenskap du tycker om hos dig själv?  Att jag är pratglad, att jag inte är blyg och går att lita på

onsdagsprat.

Jag brukar kunna sitta still och vara bra på att konsentrera mig. Självklart ska det inte vara så när det väl krävs. 
 
Knappt efter hälften av de 200 minutrarna på nationella började jag och ett par andra i varsit hörn av klassrummet rulla i hopp provpappret till pingisrack och spelade pingis med bollar som inte fanns, lekte krig och töntade oss. Var dessvärre fulare än någonsin idag, numera när jag vaknar på morgonen orkar jag knappt klä på mig nästan så att jag går till skolan i pyamas. Så trött på allt. blä. Behöver sportlov och roligheter nu.

olika bryggor och back handspring.

När jag såg nån bild någonstans tänkte jag ´´ska testa göra det dära´´ så testa jag och det gick på första försöket! *stolt* *nöjd*
 
 
Nu är det så här jag ska lära mig göra hand-volt framlänges och baklänges, när jag har lärt mig det ska jag lära mig göra flick flack. Vet egentligen knappt själv vad det är men snabba och många baklänges volter ungefär, ser coolt ut.
 
Vet att man självklart måste vara väldigt vig i ryggen, but thats no problem för det är jag redan.  Testade idag på dansen med lite hjälp, men gick väll halvbra men kommer klara det med mer träning!.
När jag har bestämt mig för att klara något så ska det bli så också.

om jag dör i morgon.

Paniken jag fick av bara tanken. Ångesten som satte sig i huvudet direkt när jag läste rubriken någonstans. att tänk om, så sitter jag här vid datorn, tiden försvinner och jag kan göra viktigare saker. Har ni tänkt på att det enda vi vet säkert om framtiden, det enda vi kan garantera, vet ni vad det är? det enda, enda vi kan garantera är att vi en dag kommer dö. Resten kan vi bara anta, eller tro. 
 
Känns dumt att jag sitter och skriver om detta, brukar aldrig ens tänka på det. Men vad skulle jag göra idag, om jag inte fanns i morgon? Jag skulle sälja allt jag ägde, skulle råna en bank. Skulle byggt mig en rymdraket för pengarna och åkt upp i rymden, eftersom att i rymden finns det ingen tid. Eftersom att det inte finns någon tid, natt och dag, morgon och kväll, i rymden betyder det att jag skulle leva för alltid där uppe i min lilla rymdraket. 

leopard leggings


RSS 2.0