om jag dör i morgon.

Paniken jag fick av bara tanken. Ångesten som satte sig i huvudet direkt när jag läste rubriken någonstans. att tänk om, så sitter jag här vid datorn, tiden försvinner och jag kan göra viktigare saker. Har ni tänkt på att det enda vi vet säkert om framtiden, det enda vi kan garantera, vet ni vad det är? det enda, enda vi kan garantera är att vi en dag kommer dö. Resten kan vi bara anta, eller tro. 
 
Känns dumt att jag sitter och skriver om detta, brukar aldrig ens tänka på det. Men vad skulle jag göra idag, om jag inte fanns i morgon? Jag skulle sälja allt jag ägde, skulle råna en bank. Skulle byggt mig en rymdraket för pengarna och åkt upp i rymden, eftersom att i rymden finns det ingen tid. Eftersom att det inte finns någon tid, natt och dag, morgon och kväll, i rymden betyder det att jag skulle leva för alltid där uppe i min lilla rymdraket. 

Kommentarer
Postat av: mikaela

Sv: Det tycker jag verkligen att du ska göra!
min har hållit några månader nu, och använder den ca 2 ggr i veckan , och mitt hår är lite förbi axlarna.Och jag tar bara en pump också annars blir det för mycket till mitt hår iaf. så man slösar ju inte speciellt mycket som sagt:-)! men det är ju olika till varje person såklart.

2013-02-04 @ 17:56:04
URL: http://mikaelamalmquist.blogg.se
Postat av: ♫♪ sandra T

fint hår!

2013-02-05 @ 13:14:04
URL: http://www.sandramusic.blogg.se
Postat av: Wilma Sundin

Du är riktigt vacker!

2013-02-17 @ 18:06:39
URL: http://wilmausundin.blogg.se
Postat av: Q

jättefint hår!

2013-02-21 @ 12:17:03
URL: http://ngo.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0