ni är värda allt som livet kan ge.

 
(bild snodd från felicias instagram)
 
Allt som ni gör för mig, får mig att förstå att vänner som är så, Är det finaste någon kan få. 
 

Även fast vi tröstar varandra med en klapp på ryggen och ber varandra bita ihop, sover alla fyra i en 90 säng och sparkar ner den som är jobbig på golvet, åkt på utomlands resor tillsammans, alla idiotiska saker vi gjort tillsammans, alla konsekvenser vi har fått ta utav våra handlingar, de stunder vi inte vill veta av varandra, lånar varandras strumpor och ger aldrig mer tillbaka dom, klättrar upp på garage tak och solar,  saker vi diskuterar som leder till att vi skriker på varandra, säger till varandra rakt ut precis vad man tycker och tänker,

 

alla blå märken vi har gett varandra, irritationen när någon är för seg, står och knyter varandras skosnören på stan, retar den som är arg till vansinne, äter upp varandras mat, när vi sjunger så öronen sprängs, sätter på varandra vantarna för att man är för lat att göra det själv, stockholms resorna vi gjort, tävlar om allt, härmar varandra, träffas varje dag, tar bussen långt ut åt helvette, delar drömmar med varandra, köper största basen tillsammans, vi har fått varandra att gråta, alla gånger vi inte kommer överens, när vi köper tårta och sätter oss på en bänk, alla ärliga svar vi får av varandra på våra frågor, leker kurra gömma på bussen och tycker att det är skit kul, pluggar mer än bäst tillsammans, har krig i snön på stan, grillar marshmellows under stearin ljus, klättrar i fotbollsmålen på fotbollsplanerna, stökar till varandras rum innan man går hem, 

 

 går i samma klass, tröttnar aldrig på varandra, umgåts sen barnsben, säger konstiga saker i ica kön för att få reaktioner utav folk, vi ses varje dag men har ändå så mycket att prata om, åkt på utomlands resor tillsammans, suttit på en och samma buss i 56 timmar tillsammans, åker runt fyra på en cykel, alla frågor om vart den fjärde är när vi bara går tre på rad, retar upp varandra för sakens skull, plockar ner saker i väskan ifrån varandras garderober som vi vill ha, gör allt för att provosera varandra, sitter ute på sommaren med täcke och pratar hela natten,

ni får mig att må bra älskade bästa vänner. 


Verklighets förankring och avundsjuka.

Kanske måste vi leva med att det finns människor som lever i en annan verklighet än den de flesta av oss tycks leva i, kanske kommer vi alltid att få leva med att en del människor som ser sig själva som större och bättre människor än vad de egentligen är.

 

Det kommer alltid finnas dom som saknar både verklighetsuppfattning och självinstinkt. Så varför är det så viktigt för oss att förklara hur ´´verkligheten egentligen är´´ och ´´ta ned dom på jorden´´, jag tycker att det är inte alltid vår uppgift att sätta oss in i.

Folk kommer inte ändra sitt beteende för att andra människor sätter sig i mot och ifrågasätter, definitivt inte utav att bli upplärd och hånad av personer som anser sig själva som mycket bättre, Snarare att personen känner sig trängd, trampad och får utbrott. 

 

Att ifrågasätta behöver så klart inte alltid vara negativt, utan det kan handla om att vilja förstå sig på. Jag har alltid varit den som ifrågasatt allt och alla, För att jag vill förstå, jag försöker förstå andras uppfattningar om saker och ting, hur folk tycker och tänker.Men eftersom att jag ifrågasätter andra, så har jag även fått acceptera att andra ifrågasätter mig.

 

När personer som ser sig själva som mycket bättre hamnar i underläge kan de göra vad fan som helst för att höja upp sig själv, gör saker i avsikt av att man ska ta skada utav det. Hur hanterar man folk som gör allt för att få en att misslyckas, allt för att få en att bli sämre än vad man är, bokstavligen allt. även om karman kommer bita tag i människan vill jag också göra det. Klarar inte av att låta något sånt vara, men är försiktig med att inte bli lika dålig själv.

 


28 november

tacka gud för compeed skavsårsplåster <333.
På stan igår hade jag och Moa krig i snön, kom hem med dyngsura converse som inte hade torkat nu tills i morse. Kommer vara evigt tacksam för dom dära plåstrena för jag kunde ha mina dr martens idag, har världens skavsår annars. Övrigt har jag gått och undrat varför mina händer va svarta hela tiden, sen kom jag på att de va mina jeans som färgade av sig, när jag tog av mig byxorna var HELA benen svarta, nån som vet hur man gör så att byxorna slutar färga av sig kan ju skriva en kommentar eller något.

2012-11-27

 
låg och spelade bike race till klockan två inatt och har därför känt mig en aaniing sömnig idag.
försökte komma upp till mina vänners nivå men insåg efter typ tre timmars spelande att jag aldrig kommer bli lika bra som dom så gav upp.  Sen vaknar man och kollar ut och ser att det spöregnar, och är det dåligt väder ute så går jag inte upp ur sängen. vägrade tills jag hade hade 30 minuter på mig att gå till bussen, när jag kommer till skolan har jag och Moa råkat klätt oss exakt lika samma, till och med nagellacket var samma. twiins-.- 
 

måndag studiedag.

me to0 DAY. Välbehövd studiedag idag. Inte för att jag har gjort något alls änn så länge, mina jeans sprack så åker en sväng till marieberg med tjejorna för att handla nya. Orkar inte igentligen ens gå utan för dörren för att vädret är regnigt, de blåser o allt. Men måste komma utanför dörren känner jag. Bussen går om femton minuter sen drar vi hem till Felicia i kväll. Bringar kameran. 
 
Hälften av alla bilder jag tar får en prick i sig, nu hamnade den på läppen, FINT. tror att det är nåt fel med linsen, så ska kolla upp felet.. någon dag.. när jag orkar..

hundratusende gången gillt

japp, tillbaka igen då. Med en helt ny blogg. Finns fortfarande på Cvadrat.blogg.se med de andra i cribet. Men kände mig rastlös och startar upp en egen blogg för hundratusende gången, fanns ju förut på evelincelise. Valde att göra en helt ny blogg, med helt nya inlägg och nya bilder. Ny start liksom. Efter alla bloggbyten hoppas jag att alla läsare jag hade på evelincelise.blogg.se hittar tillbaka hit till denna, KRAM.

RSS 2.0