allt handlar om status.

skrev detta inlägg halvsovande i gårkväll så orkade aldrig läsa igenom det, orkar inte nu heller så om något är konstigt formulerat så vet ni varför.
Tycker det är synd att vi i dag lever i en värld där allt handlar om status. Vi är så extremt sökande och försöker hitta sätt för att förändra oss själva för att leva upp till det vi vill vara. Vad är det som får oss att vilja förändra oss? varför tror vi att vi inte räcker till med dom vi redan är?. Vi alla har osäkerheter och komplex. Våra osäkerheter speglar personligheten på ett eller annat sätt exempelvis: Retar man andra, spelar överlägsen och är stöddig så kan man ha lika dåligt självförtroende som den som sitter i hörnet och inte pratar med någon. (ps. alla i hörnet har förståss inte dåligt självförtroende, men en del så tog det som jämförelse)
 Allt handlar om att vi är rädda för hur andra ser oss, blir vi osäkra sätter vi upp en fasad för att undvika rädslan, vi jämför oss och tror att personer kommer att dömma oss och att se ner på oss om vi visar våra osäkerheter vilket jag tror har blivit en utav anledningarna till varför vi bygger upp våra fasader. 
 
Vad jag ville säga med detta vet jag egentligen inte.. Hellst skulle jag vilja säga att vi duger som vi är och vi inte behöver söka efter att förändra oss själva, men det där kommer ingen lyssna på.
Jag tycker det är sjukt synd att man idag nästan tävlar om högst status. Folk kan göra hur sjuka saker som hellst för att synas och höras, för att få en plats isamhället. Vi glömer att vi redan är lika mycket värda som alla andra, vi skulle egentligen inte behöva bygga upp våra fasader för att undvika våra rädslor om vi kom i håg att vi duger som vi är, skulle vi komma i håg att vi duger som vi är skulle vi inte heller vara rädda för hur folk skulle se och tycka om oss.  vi glömer vilka vi egentligen är. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ronja

Sv: Tack så mycket! Hoppas du får en bra jul du med, kram! <3

2012-12-23 @ 22:07:33
URL: http://Ronjabystrum.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0